Известие

Collapse
No announcement yet.

Огромен проблем при влажно време...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Проблемът ти може би е от самия имобилайзер, така че би било да погледне някой, който разбира от този тип устройства. Опита ли да разкачиш акумулатора за малко, да видиш дали ще се реши проблема?
    Когато си тъп, обикновено е за цял живот...

Comment

OK
      Last edited by VICARTEAST; d.m.y г., 00:38.
      VIC ART EAST, Alfa 146 1,6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от VICARTEAST Покажи съобщение
        Здравейте, преди малко ми се случи нещо непонятно за мен .Карах колата си спрях за 10 мин и след това като се опитах да я запаля, не искаше. Свети индикатора за имобилайзера и този на акумулатора.Ще се радвам, ако някой има представа на какво се дължи това и какво трябва да направя за да подкарам алфичката ми help благодаря предварително!
        Объркал си рейса Пич.
        Сериозно,тва не е раздела за твойта кола и не можем да ти бъдем изчерпателно полезни.Виж в 145-6 раздела там има доста теми за това.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
        Alfa Romeo 33

Comment

колега,убедил съм се ,че Алфи е сбъркана кола.Всичко е от 146 или 145.,НО!!!!! и 145 и 146 в някои от случаите са по изостанали в технологично отношение от него.Не с

е бъркайте от модели и марки.уточнете нещата и тогава
          бъзикайте колите
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            колега,убедил съм се ,че Алфи е сбъркана кола.Всичко е от 146 или 145.,НО!!!!! и 145 и 146 в някои от случаите са по изостанали в технологично отношение от него.Не с

е бъркайте от модели и марки.уточнете нещата и тогава
            бъзикайте колите
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
            X